Milliseid autosid on võimalik ROKK autorendist rentida?

Kui otsid usaldusväärset autorenditeenust, mis vastab sinu vajadustele, siis oled jõudnud õigesse kohta. ROKK Autorent pakub laia valikut autosid, mis tagavad mugava ja nauditava sõiduelamuse.

Meie autopark koosneb mitmetest erinevatest sõidukitest, mis on mõeldud vastama erinevatele vajadustele ja eelistustele. Üks meie populaarsemaid valikuid on Honda HRV linnamaastur, mis pakub suurepärast kombinatsiooni stiilist, mugavusest ja jõudlusest. See on ideaalne valik neile, kes hindavad nii linna kui ka maantee sõidu mugavust ja dünaamilisust. Honda HRV sobib suurepäraselt nii igapäevaseks linnas liiklemiseks kui ka põnevateks väljasõitudeks loodusesse või pikemateks maantee reisideks.

Lisaks on meie valikus Opel Zafira Tourer LPG, mis pakub avarust ja mugavust suuremale seltskonnale ning sobib ideaalselt perepuhkuseks või sõpradega reisimiseks. See mitmekülgne ja funktsionaalne sõiduk mahutab mugavalt kuni 5 inimest ning pakub piisavalt ruumi nii reisijatele kui ka pagasile. Opel Zafira Tourer on varustatud kvaliteetsete mugavus- ja ohutusfunktsioonidega, mis tagavad sulle meeldiva ja turvalise sõidukogemuse igal teekonnal.

Kui otsid midagi veidi luksuslikumat, siis võid valida meie Mercedes Benz B200 Bensiin+ Natural Gas CNG, mis ühendab endas tipptasemel tehnoloogia, elegantsi ja jõudlust. See sõiduk pakub suurepärast sõiduelamust nii linnas kui ka maanteel ning tagab sulle stiilse ja mugava liikumise igal pool. Lisaks säästlikule bensiini kasutamisele võimaldab see sõiduk ka loodusliku maagaasi (CNG) kasutamist, muutes sõidu veelgi keskkonnasõbralikumaks ja kuluefektiivsemaks.

Kui sul on vaja suuremat sõidukit suurema seltskonnaga reisimiseks või ärireisideks, siis pakume ka mitmeid kaubikuid ja väikebusse. Meie valikus on näiteks Toyota ProAce Shuttle Long, mis mahutab mugavalt kuni 9 inimest ja pakub piisavalt ruumi pagasile. See on ideaalne valik gruppidele, kes vajavad mugavat ja praktilist sõidukit nii linnasõitudeks kui ka pikemateks väljasõitudeks.

Lisaks saad rentida ka Fiat Ducato L4H2 2017 ja Peugeot Boxer L4H3 2017 kaubikuid, mis sobivad suurepäraselt kaupade transportimiseks või kolimiseks. Need ruumikad ja vastupidavad kaubikud pakuvad piisavalt ruumi erinevate kaupade ja esemete transportimiseks ning tagavad suurepärase sõidukogemuse igal teekonnal.

ROKK Autorent pakub paindlikke renditingimusi ja konkurentsivõimelisi hindu, mis muudavad autorendi lihtsaks ja mugavaks. Meie professionaalne meeskond on alati valmis sind aitama ning tagama sulle suurepärase sõiduelamuse.

ROKK autorent – mugav, usaldusväärne ja taskukohane. Vali ROKK Autorent ja avasta uusi sihtkohti mugavalt ja stiilselt!